



Ziemniaczki pieczone na patelni/domowe pieczonki/ z cebulką, boczkiem i kiełbasą.
Ziemniaki pokroić w plasterki, smażyć na oleju, następnie dodać cebulkę i kiełbaskę pokrojoną w plasterki oraz zesmażony boczek.
Smażyć do miękkości / lubię jak ziemniaki się mocno przypieką /.
Doprawić Vegetą, pieprzem i majerankiem.
robiłam wczoraj! mój połówek kocha je. i standardowo dla niego do tego kefirek;)
OdpowiedzUsuńpodrawiam
Świetny pomysł na szybki obiad - wypróbuję w sobotę :)
OdpowiedzUsuńBardzo ciekawy ten Twój drugi blog, pozdrawiam!!!
ja takze zrobie,pozdrawiam serdecznie
OdpowiedzUsuńoch,czytam bloga wieczorem:)już nie powinnam jeśc,ale jak widzę takie smakołyki to mnie skręca:)))))
OdpowiedzUsuńUwielbiam takei ziemniaczki!!
OdpowiedzUsuńsuper, robiłem dzisiaj - wyszło bdb i nawet teściowa zjadła i... smakowało;-)
OdpowiedzUsuń